Запрошуємо викладачів закладів вищої, фахової передвищої та професійно-технічної освіти України долучитись до опитування для вивчення сприйняття власних професійних навичок та переконань (25-31.05.2020)


Запрошуємо Вас взяти участь в анкетуванні, що проводиться в межах міжнародного проєкту Erasmus+ «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні (PAGOSTE)» для вивчення сприйняття педагогами власних професійних навичок та переконань.

Анкета доступна за посиланням.

Анкета сприйняття власних навичок та переконань (QPCC) допоможе усвідомити те, як Ви даєте раду з певними життєвими ситуаціями або професійними проблемами. Результати анкетування допоможуть Вам з’ясувати походження деяких труднощів у професійній педагогічній діяльності та визначити шляхи подолання проблем.

Анкета складається із 63 тверджень, які описують моделі поведінки, Ваші судження або ставлення.

Інформація, яку Ви надасте, допоможе дослідити ці питання та запропонувати кращі підходи до системи управління підготовкою педагогів в Україні.

Опитування є анонімним. Ваші відповіді будуть використані для удосконалення процесу підготовки студентів в університетах України та налагодження механізмів співпробітництва між різними стейкхолдерами професійно-технічної освіти.

Анкетування проводиться Університетом Рим Тре (Італія).

Більше про проєкт можна дізнатись за посиланням.

Попередня Знайомтесь: проєкт ЄС Еразмус+ QUAERE «Система забезпечення якості в Україні: ...